Scholen

Maak van jullie schooluitje een onvergetelijk avontuur! Of het nu gaat om een klas vol enthousiaste leerlingen of een speciaal uitje voor de hele school, wij staan klaar om jullie dag te vullen met FEC-tastisch plezier! Wij stellen graag een mooi programma voor jullie samen, waarbij plezier voorop staat. Van spannende spellen tot uitdagende activiteiten, er valt altijd iets nieuws te ontdekken bij FEC Sevenum!

  • Diverse activiteiten voor alle leeftijden

  • Mogelijkheden om uit te breiden met lunch of snacks

  • Op maat gemaakt programma

Compleet verzorgde dag

Geef je dag een finishing touch door een van onze arrangementen toe te voegen. Trakteer de leerlingen op een verrukkelijke lunch of op een diner bij ABC Restaurant, waar smakelijke gerechten klaarstaan om de energie weer aan te vullen. Laat ons team voor je zorgen terwijl jullie ontspannen en genieten van een welverdiend uitje vol afwisselende FECtivities.

Privéruimte voor extra gemak

Je hoeft bij ons niet te zoeken naar een geschikte verzamelplek. Deze hebben we namelijk al voor je ingericht! In één van onze privéruimtes, zoals The Room, kun je samenkomen, eventueel een presentatie kunt geven of zelfs een interactieve pubquiz boeken om de dag af te sluiten. Met professionele voorzieningen en een gezellige sfeer zorgen wij ervoor dat jouw schoolreisje bij FEC Sevenum een onvergetelijke belevenis wordt!

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen!
Bel naar 0774677777 of stuur een mail.
We staan klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.