Scholen

Een uitstapje met school zorgt voor een lach op het gezicht van iedere leerling. Ben jij op zoek naar kleinschalige activiteiten of juist een dagvullend programma? Bij ons ben je aan het juiste adres voor verschillende mogelijkheden.

  • Reserveer een moment of een volledige dag

  • Actieve schooldag

  • Speciale wensen zijn bespreekbaar

Actief de schooldag beginnen

Het is mogelijk om met een klas of zelfs de hele school op bezoek te komen. Door de vele mogelijkheden is er altijd een optie die aansluit bij jouw wensen. Verzamel allemaal in een ruimte en bespreek de dag. Vervolgens is het mogelijk om in groepen de activiteiten te ontdekken. Gooi bijvoorbeeld een strike met Hyper Bowlen of sla een hole-in-one met American Golf.

Eten en drinken

Actief bezig zijn vraagt om bodem. Van snack tot aan diner helpen wij graag. Zijn er speciale wensen dan bespreken wij deze uiteraard graag.

Bowlen bij FEC Sevenum

Overnachten

Het vakantiepark De Schatberg ligt op steenworp afstand van FEC Sevenum. Kies voor een grote groepswoning voor wel 32 personen of ga voor verschillende vakantiehuisjes. Uiteraard is kamperen met een groep reuze gezellig. Informeer naar een plaats waar jullie allemaal bij elkaar staan.

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen!
Bel naar 0774677777 of stuur een mail.
We staan klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.