X-Cube

Stap binnen in een vierkante box van vier bij vier meter. Direct zie je een mega touchscreen die jou verteld wat er te doen staat. Deze activiteit vormt samen met technische snufjes, licht en geluidseffecten de weg naar de hoogste highscore.

  • Keuze uit verschillende games

  • Speel 30 of 60 minuten

  • Voor twee tot zes personen

Openingstijden & tarieven

The Crazy Gameshow met Buddy Vedder
€ 50,00
?
Spy Training met Katja Schuurman vanaf
€ 50,00
?
Spy Training met Sterre Koning
€ 50,00
?
Agent 8008 met Youtuber Ronald
€ 50,00
?
Murder at the Mansion
€ 90,00
?

X-Cube Games

Crazy games bij FEC Sevenum

The Crazy Gameshow met Buddy Vedder

Verschillende mini-games voor alle leeftijden. Benut elkaars krachten om zo keer op keer een spel te voltooien. Wees alleen wel gewaarschuwd voor de sluwe Show Master. Die kan op ieder moment een twist geven aan het spel.

X-cube bij FEC Sevenum

Spy training met Katja Schuurman

Maakt jullie team de bom optijd onschadelijk? Samen met Katja Schuurman waan je in de wereld om een spion te worden. Door verschillende hersenkrakers en spannende opdrachten wordt het een uitdaging om de hoogste score te halen. Gaat het jou lukken?

X-Wall bij FEC Sevenum

Spy training met Sterre Koning

Altijd al een meesterspion willen zijn? Serre Koning leidt jou op. Door gebruik te maken van de grote schermen, ga je verschillende uitdagingen aan. Spoor een spion op, kraak codes of ontmantel een bom. Het doel is natuurlijk om een zo hoog mogelijke score te behalen.

X-Wall bij FEC Sevenum

Agent 8008 met Youtuber Ronald

Bekende Youtuber Ronald zijn trouwe maatje Number 2 is opgesloten. Aan jou de vraag om hem bevrijden van een mysterieuze hacker. Alleen door de acht spannende missies te voltooien, lukt het om deze twee te herenigen. Gaat het jou lukken?

Murder at the mansion

Wie heeft de rijke tech-ondernemer Albert Duyckers vermoord? Werk samen om verbanden op te lossen. Alleen zo ontdek jij wie de dader was in zijn eigen land huis. Ontrafel jij dit meeslepende mysterie?

Veelgestelde vragen

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen!
Bel naar 0774677777 of stuur een mail.
We staan klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.