American golf

Altijd al eens een bezoek aan Amerika willen brengen? Dit is je kans om de beste plekjes te ontdekken. Check in bij het Flamingo Hotel en binnen no-time sta je in het bruisende Las Vegas. Zo kan een zet op de roulettetafel uiteraard niet ontbreken. Maak het alleen niet de bont, voor je het weet eindig je namelijk in The Wedding Chapel…

  • 18 holes

  • Volg Route 66 en ontdek Amerika

  • 75 tot 90 minuten speelplezier  

Tarieven

American Golf p.p.
€ 9,95
?

75 tot 90 minuten speelplezier | Golfclubs voor jong en oud

Route 66

Een reis vol avontuur, cultuur en herkenbare Amerikaanse items. Stap op de Harley Davidson en start de motor. Vroem! En daar ga je… Maak een stop bij een American Football game en sla een Home-Run (ofwel hole-in-one). Luister goed en wie weet hoor de herkenbare deuntjes van Elvis nog wel in de verte. Benieuwd naar de American Golf Holes? Check dan hieronder een aantal stops tijdens de roadtrip.

Touchdown

Recht op het doel af? Dat zou wel erg makkelijk zijn… Net als bij een American Football Game bestaat de kans dat je wordt tegengehouden. Geen zorgen, er komen geen spelers jou omver rennen, maar deze baan maakt het je niet gemakkelijk!

Lucky Flamingo

Sla je slag bij de slotmachine in het Flamingo Hotel. Sla de bal door de gokkast, trek aan de hendel en wie weet win jij de jackpot!

Play like Elvis

The King of Rock & Roll, wie kent hem niet? Wie weet speelt hij nog een deuntje als je de bal in de hole slaat.

Basketball Dunk

Een goede focus en perfectie is belangrijk. Ga daarom recht voor de ring staan en probeer in een worp… (uhm, slag) te scoren.

Donut Worry

Ben jij een zoetekauw? Een donut mag dan niet ontbreken. De Amerikanen zijn er namelijk dol op. Lukt het jou om zonder zorgen je vingers af te likken een hole-in-one te slaan?

Veelgestelde vragen

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen!
Bel naar 077 467 77 77 of stuur een email.
We staan klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.