ABC Restaurants

Ontdek maar liefst twaalf restaurants onder één dak! Geniet twee of drie uur van alles wat de restaurants te bieden hebben. En dat allemaal voor één all-in prijs.

  • Alles vers bereid

  • Indoor speelparadijs voor de kids

  • Onbeperkt eten en drinken

Openingstijden

Lunchen bij FEC Sevenum

Voor ieder wat wils

Er is dus keuze genoeg! Start je diner met een heerlijk soepje of een frisse salade uit de saladebar. Voor de grotere trek kun je terecht bij de Asian, Mexican en het Steakhouse. En dat is nog maar het begin! Vergeet vooral de desserts uit de Bakery niet!

Benieuwd naar alle restaurants en naar een impressie van het menu?

Hier zijn ook de allergenen en dieetkaart te vinden.

Kindjes die lekkere koekjes krijgen bij FEC Sevenum

Ideaal voor kinderen

Lang aan tafel zitten kan een uitdaging zijn voor de kinderen. Daarom is ABC Restaurants ideaal. De kinderen mogen zelf kiezen wat ze lekker vinden en zelf opscheppen! Uiteraard kan voor vertrek een bezoek aan het speelparadijs niet missen. Terwijl de volwassenen nog genieten van een overheerlijk dessert, klauteren de kinderen door de binnenspeeltuin.

Combineer met een activiteit

Wat is er nou leuker dan vóór of na een bezoek aan ABC Restaurants één of meerdere activiteiten te doen? Daarnaast ben je voordeliger uit omdat je meerdere dingen met elkaar combineert. Win win dus!

Ga na het eten de strijd met elkaar aan op de bowlingbaan of zweet die calorietjes er weer af in de lasergame arena. Bekijk hier de mogelijkheden:

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen!
Bel naar 0774677777 of stuur een mail.
We staan klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.