Lasergame

Tijd voor actie! Stel jezelf verdekt op om zo ongezien van links naar rechts te bewegen. Speur samen met het team naar de vijand en laat niks aan het lot over… Wie weet duikt de tegenstander namelijk uit het niks op via een van de twee verdiepingen. Schiet of kies een van de vele schuilplekken area en verander van strategie.

  • Familie of teamactiviteit

  • Spannend tot de laatste minuut

  • Speel vanaf 8 jaar

Openingstijden & tarieven

Battle p.p.
€ 9,50
?

30 minuten (inclusief introductie en uitleg) | 12 minuten actief gamen

Tweede heat p.p.
€ 8,50
?

Na eerder gespeelde activiteit geldig | 30 minuten (inclusief introductie en uitleg) | 12 minuten actief gamen

Ervaar spanning en sensatie 

Adrenaline is het sleutelwoord in deze spannende en uitdagende omgeving. Ren zo hard als je kan door de area om zo ongezien voorbij de tegenstander te komen. Terwijl jij je een weg baant door de area staat een tegenstander op scherp om jou uit te schakelen. Duik om dit te voorkomen achter de helikopter of een van de andere wrakstukken en blijf gefocust. Terwijl de hartslag oploopt en de zweetdruppels op het voorhoofd staan bedenk je een strategie. Sein naar een teamlid en val samen aan voor extra kans op een raak schot. Reserveer snel deze onvergetelijke ervaring vol adrenaline en spanning.

Tijd om te starten! 

Waarschijnlijk kan jij niet wachten om te beginnen! Een medewerker legt kort uit wat de regels zijn en geeft iedere deelnemer een uitrusting. Tijdens de game moet het natuurlijk een uitdaging zijn en daarom wordt de lasergame niet gespeeld onder de vier personen. Als iedereen klaar staat om te beginnen dan wordt het spel gestart. Ren naar binnen en kies een goede schuilplek. Terwijl jij je focust op het verslaan van de tegenstander houdt een medewerker een oogje in het zeil of alles goed verloopt.

Veelgestelde vragen

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen!
Bel naar 077 467 77 77 of stuur een email.
We staan klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.