Bowling


FEC Sevenum heeft maar liefst 8 hightech bowlingbanen waarbij jij zelf mag kiezen voor Classic bowling of Hyperbowling! Dit biedt voor iedere leeftijd en voor ieder niveau een uitdagend spel.

  • HyperBowling of Classic Bowling  

  • Twee tot zes spelers per bowlingbaan

  • 55 minuten speelplezier

Tarieven

Bowlingbaan weekdagen
€ 29,50
?

55 minuten | 6 personen per bowlingbaan

Bowlingbaan weekend
€ 32,50
?

55 minuten | 6 personen per bowlingbaan

HyperBowling

Til bowlen naar een hoger niveau door HyperBowling te kiezen. Tijdens deze game bewegen er namelijk lichtgevende targets over de bumpers die jou extra punten opleveren! Terwijl de targets bewegen is het aan jou de taak om de bowlingbal tegen de juiste kleur te werpen. Alléén op deze manier scoor je namelijk bonuspunten voor iedere pin die omver gaat. Wie weet stijg jij daarna wel van nummer #6 naar nummer #1. Op deze manier blijft het spel iedere minuut spannend!

Classic Bowling

Liever klassiek bowlen? Dat is mogelijk. Kies de perfecte bowlingbal voor een verbazingwekkende worp. Alles draait om precisie als jij voor de kegels staat. Focus op het midden en wie weet gooi jij direct een strike! Dit laat vast en zeker familie en vrienden versteld staan! Maar juich niet te hard… Voor je het weet ligt er een bal in de goot en scoor je geen enkel punt.  

Veelgestelde vragen

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen!
Bel naar 077 467 77 77 of stuur een email.
We staan klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.