Sportsbar

Een bar in de vorm van een American Football, hoe gaaf is dat? Bestel jouw drankjes en hapjes aan deze toffe bar en neem lekker plaats. Daarnaast kun je genieten van live sportwedstrijden en kun je met jouw gezelschap zelf plaatsnemen in je eigen skybox!

  • Kijk live sportevenementen met jouw favoriete drankje

  • Geniet van Amerikaanse bites

  • Een gezellig avondje uit

Sportkalender

Neem plaats in onze sportbar om te genieten van live sportevenementen op onze haarscherpe Ultra HD-televisies. Van Eredivisievoetbal tot Formule 1 en van wielrennen tot Olympische Spelen!

Bekijk hier de sportkalender van deze en volgende week:

Dinsdag 28 mei t/m 9 juni
Tennis: Roland Garros

Woensdag 29 mei - 21:00 uur
Conference League Finale: Olympiakos - Fiorentina

Zaterdag 1 juni - 21:00 uur
Champions League Finale: Borussia Dortmund - Real Madrid

Zaterdag 8 juni - 22:00
Formule 1: Kwalificatie GP Canada

Zondag 9 juni - 20:00
Formule 1: Race GP Canada

Gezin proost in de Skybox

Sporttribune

Ga er maar lekker voor zitten, want bij FEC Sevenum hebben we de ultieme sportervaring voor jou! Onze sportsbar bevat namelijk een sporttribune waarop je comfortabel kunt zitten terwijl je geniet van de actie. Je hoeft niet langer thuis voor de buis te zitten, maar kunt de spanning en sensatie van de sportwedstrijden beleven in een bruisende omgeving.

Dus voel de adrenaline, juich mee met andere fans en beleef sport op een hele nieuwe manier. Het is tijd om je sportbeleving naar het volgende niveau te tillen!

Skybox

Wil je zeker zijn van een eigen plek? Reserveer dan de Skybox; een privé zitgedeelte voor jou en je gezelschap. Of je nu een sportevenement wilt bekijken, een verjaardag wilt vieren of gewoon wilt ontspannen met vrienden, onze skybox is de perfecte plek.

Onze skybox is voorzien van comfortabele banken en goed uitzicht op de sportschermen, zodat je rustig kunt genieten van je favoriete drankjes en hapjes.

Trakteer jezelf op de ultieme VIP-behandeling in onze skybox bij FEC Sevenum en maak van je avond een onvergetelijke ervaring!

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen!
Bel naar 0774677777 of stuur een mail.
We staan klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.