Over ons

Onder één dak plezier en entertainment. Reserveer verschillende activiteiten of schuif aan bij het ABC Restaurants Sevenum.

  • Plezier en entertainment

  • American Football bar en ABC Restaurants

  • Dé plek voor ieder event

Openingstijden

Wil jij zeker zijn van een activiteit? Reserveer dan direct online. Hier is het mogelijk om verder vooruit te boeken dan een week.

Ontdek de mogelijkheden

Ben je fanatiek aangelegd of ga je liever voor een activiteit met het gezin? FEC Sevenum biedt activiteiten zoals bowlen, lasergamen, curlen, X-Wall, X-Cubes, American Golf, sjoelen, poolen en darten. Uiteraard begrijpen wij dat niemand wint op een lege maag. Daarom is het mogelijk om aan te schuiven bij ABC Restaurants of te genieten van een drankje en snack bij de American Football Bar. Speelt Oranje of rijdt Max Verstappen? Neem dan plaats op de levensgrote tribune. Op deze manier mis je geen enkel moment van de wedstrijd.

Van brainstormsessie tot bedrijfsfeest

Dé locatie voor een bedrijfsfeest, workshop of familiereünie. Voor zowel grote als kleine groepen zijn er verschillende ruimtes te boeken. Zelfs voor reünies of verjaardagfeestjes ben je bij ons aan het juiste aders. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen! Bel naar +0774677777 of stuur een mail naar info@fecsevenum.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.