Zakelijk

FEC Sevenum biedt vele mogelijkheden voor zakelijke evenementen zoals vergaderen, teambuilding of zelfs een volledig verzorgd personeelsfeest inclusief leuke activiteiten! Bij FEC Sevenum zijn de mogelijkheden eindeloos. Ons ervaren team verzorgt uw event van A tot Z.

  • Van vergaderlocatie tot personeelsfeest

  • Combineer met activiteiten en ABC Restaurants

  • Óf kies voor een van onze heerlijke buffet opties

Vergaderen met een twist!


Vergaderen hoeft niet saai te zijn, om de focus erin te houden plan je een actieve vergaderbreak in! Werken jullie aan teambuilding in één van onze digitale escaperooms (X-Cubes) of spelen jullie liever een competitief potje bowling of golf?

Wij verzorgen jullie vergadering volledig naar wens, van een gastvrij welkom met koffie en een stukje Limburgse vlaai tot een heerlijke lunch of diner.

Een spetterend feest


Bij FEC Sevenum staan we te popelen om een verbazingwekkend feest te organiseren. Wij verzorgen jullie bedrijfsfeest tot in de puntjes.

Een compleet feest met drankarrangement, hapjes, dansvloer en muziek. Het wordt door ons allemaal geregeld. Wij bieden ook de mogelijkheid om voorafgaand aan het feest een leuke activiteit doen. Dat wordt een feest waar iedereen nog lang over zal napraten!

Wij komen graag aan ieders wensen tegemoet. Heeft u speciale wensen of ideeën? Neem dan zeker contact met ons op. We denken graag mee!

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen!
Bel naar 0774677777 of stuur een mail.
We staan klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.