Zakelijk

Op zoek naar een plek om rustig te vergaderen met je team? Of pak jij het liever direct groots aan door het organiseren van een personeelsfeest? Achter de schermen zijn er verschillende ruimtes en oneindig veel mogelijkheden om te reserveren. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons.

  • Van vergaderlocatie tot bedrijfsfeest

  • Oneindig veel mogelijkheden

  • Breid uit met activiteiten of een overnachting

ABC Restaurants

Kies voor de culinaire route

Van drankjes tot aan bites of zelfs volledig verzorgde lunches en diners. Afhankelijk van jouw vraag zoeken we samen de best passende arrangement. Zo is het mogelijk om aan te schuiven bij ABC Restaurants Sevenum of te kiezen voor verschillende belegde broodjes. Uiteraard horen we graag jouw wensen om een voorstel te maken wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Bowlen met collega's

Breid uit met activiteiten of een overnachting

Bij ons zit je niet vast aan een ruimte. Dat betekent dat je tijdens een evenement in groepen kan deelnemen aan verschillende activiteiten. Versla elkaar op de bowlingbaan of laat je collega’s zien hoe je een hole-in-one slaat bij American Golf. Drink jij met het team of het bedrijf een lekkere borrel achteraf? Maak je dan geen zorgen om vervoer. Op enkele minuutjes lopen vind je namelijk het vakantiepark De Schatberg. Boek een overnachting en geniet van een stevige borrel!

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen!
Bel naar 0774677777 of stuur een mail.
We staan klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.