Lounge

The lounge is dé perfecte ruimte om te genieten van een ontspannen en gezellige tijd met familie en vrienden. Met een privé pooltafel, bordspellen en een gameconsole, is er genoeg entertainment en vermaak aanwezig. Daarnaast haal je je drankjes aan jullie eigen bar. Het is alsof je je eigen privécafé hebt!

  • Ideaal voor familiefeesten, borrels en vriendengroepen

  • Privé entertainment en vermaak

  • Voor gezelschappen van 25 tot 60 personen

Bites and Drinks bij FEC Sevenum

Wat wil je nog meer?

In The Lounge hangt een relaxte huiskamersfeer. Het is alsof je je in je eigen woonkamer bevindt, maar dan met al het entertainment dat je maar kunt wensen.

En alsof dat nog niet genoeg is, heeft The Lounge ook een privébalkon met uitzicht over het prachtige zwemmeer van De Schatberg. Dit geeft je de mogelijkheid om even naar buiten te gaan, een frisse neus te halen en te genieten van het adembenemende uitzicht.

Maak je dag compleet

The Lounge wordt verhuurd in combinatie met een horeca arrangement, je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een drankarrangement, waarbij je onbeperkt kunt genieten van je favoriete drankjes. Of je kunt kiezen voor een buffet met snacks of zelfs een volledig diner. Op deze manier kun je jouw bezoek aan de lounge nog specialer maken en je gasten verwennen met heerlijk eten en drinken.

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen!
Bel naar 0774677777 of stuur een mail.
We staan klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.