Nachos eten in de Skybox

Familie

Ga voor onvergetelijke momenten voor jou en je familie! Verken ons uitgebreid aanbod aan activiteiten die geschikt zijn voor alle leeftijden, van spannend bowlen tot uitdagend lasergamen. Na al dat plezier kunnen jullie samen genieten van een smakelijke maaltijd bij ABC Restaurants, waar voor ieder wat wils op het menu staat. Bij FEC Sevenum staat familieplezier centraal!

  • Diverse activiteiten voor alle leeftijden

  • Uit te breiden met een hapje en drankje

  • Privéruimtes voor familiefeesten

Avontuur voor de hele familie


Stap binnen bij FEC Sevenum en laat je familie een dag beleven vol avontuur en opwinding! Jong en oud kan zich urenlang vermaken. Een familieavontuur om nooit te vergeten!

Jullie eigen lounge


Geniet van je eigen privéruimte, The Lounge! Hier vindt je onder andere een privé pooltafel, waar competities tussen generaties kunnen plaatsvinden, terwijl de bordspellen zorgen voor gezelligheid en plezier voor jong en oud. Voor de gamers onder ons staat een gameconsole klaar voor urenlang entertainment. En als kers op de taart beschikt The Lounge over een eigen bar, waar zowel volwassenen als kinderen kunnen genieten van verfrissende drankjes. Of je nu een verjaardag viert, een jubileum hebt of gewoon samen bent, The Lounge biedt de perfecte setting voor een onvergetelijk familiefeest!

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen!
Bel naar 0774677777 of stuur een mail.
We staan klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.