Familie

Kom jij op bezoek met de familie? Gezellig! Door verschillende activiteiten van jong tot oud is het mogelijk om iedereen te vermaken. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden?

  • Vermaak voor jong tot oud

  • Van onbeperkt ranja tot friet

  • Pak cadeautjes uit op locatie

Kies de activiteit die bij jou past

Ren hard door de lasergame area en duik wanneer jij de tegenstander tegenkomt. Zet strategie in bij de X-Wall of sla een hole-in-one tijdens American Golf. Natuurlijk is dit nog lang niet alles wat wij te bieden hebben. Bekijk daarom snel de pagina met activiteiten.

Vandaag koken we even niet

Na een actieve dag snappen wij dat koken niet hoog op de prioriteitenlijst staat. Maak het jezelf makkelijk en reserveer direct bij ABC Restaurants Sevenum voor een all-in-diner. Schuif aan en kies uit meer dan twaalf keukens. Gegarandeerd dat er veel lekkers bij is wat jij niet kan weerstaan. Uiteraard is een snack in de avond ook geliefd bij velen. Daarom bieden wij een borrelkaart met verschillende lekkernijen. Niet stiekem alles alleen opsnoepen hè!

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen! Bel naar +077 467 77 77 of stuur een mail naar info@fecsevenum.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.