The room

Stap binnen in deze veelzijdige ruimte, waar vergaderingen transformeren tot buitengewone ervaringen en waar bedrijfsbijeenkomsten leiden tot inspirerende momenten. The Room is dé ultieme locatie voor al jouw zakelijke en sociale evenementen.

  • Ideaal voor vergaderingen en bedrijfsfeesten

  • Beeld en geluidsinstallatie aanwezig

  • Ruimte voor maximaal 200 personen

Seminar in The Room bij FEC Sevenum

Een inspirerende omgeving

Laat je inspireren door de moderne en stijlvolle inrichting van The Room, met een prachtig uitzicht over het zwemmeer van naastgelegen vakantiepark de Schatberg. Met een capaciteit van maximaal 200 personen biedt onze ruimte voldoende plek voor zowel kleine als grote groepen. Bovendien is The Room flexibel in te richten, zodat je de perfecte tafel- en stoelopstelling kunt creëren die past bij jouw bijeenkomst.

Feestje?

Naast vergaderingen biedt The Room de ideale setting voor bedrijfsfeesten en borrels. Met een podium, complete beeld- en geluidsinstallatie en een scala aan entertainmentopties, is onze ruimte klaar om jouw evenement naar een hoger niveau te tillen. Of je nu kiest voor een informele netwerkborrel of een spetterend feest, 'The Room' biedt de perfecte ambiance voor elke gelegenheid.

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen!
Bel naar 0774677777 of stuur een mail.
We staan klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.