Algemene voorwaarden

Spaarkaart FEC Sevenum B.V.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de FEC Sevenum Spaarkaart 2024 van Fun & Entertainment Centre Sevenum B.V. Nederland, gevestigd aan de Midden Peelweg 7 te Sevenum.

 1. De actie loopt van 01 april 2024 tot en met 30 september 2024. In de Actieperiode ontvangt de consument één FEC Sevenum stersticker bij iedere €10 euro die wordt besteed aan activiteiten bij FEC Sevenum.

 2. Bij 15 originele FEC Sevenum sterstickers heeft u een volle FEC Sevenum spaarkaart.

 3. Per volle ingeleverde FEC Sevenum spaarkaart ontvangt u 30 minuten gratis X-Wall spelen met maximaal 4 personen ter waarde van € 12,50 euro.

 4. De FEC Sevenum spaarkaart is niet in te wisselen voor andere activiteiten of contanten.

 5. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere kortingsacties.

 6. Volle FEC Sevenum spaarkaarten kunt u verzilveren door de kaart bij de receptie van FEC Sevenum te laten zien. Hier heeft u de keuze om de activiteit meteen te boeken mits beschikbaar of u krijgt een unieke code om deze online kosteloos te boeken. De volle spaarkaart moet dan op locatie ingeleverd worden.

 7. Alleen originele FEC Sevenum Spaarstickers en spaarkaarten zijn inwisselbaar.

 8. FEC Sevenum behoudt zich het recht voor FEC Sevenum spaarkaarten die niet aan de voorwaarden voldoen of die frauduleus doen voorkomen te weigeren.

 9. Losse FEC Sevenum spaarstickers en FEC Sevenum spaarkaarten met minder dan 15 FEC Sevenum spaarstickers zijn niet inwisselbaar.

 10. Van de actie zijn uitgezonderd: FEC horeca en ABC Restaurants. Over het aankoopbedrag van deze producten worden geen FEC Sevenum spaarzegels uitgereikt.

 11. U ontvangt geen stickers bij het inleveren van Cadeaubonnen.

 12. Voor vragen, klachten en/of opmerkingen met betrekking tot de spaaractie, kunt u terecht bij FEC Sevenum zelf of via de mail op info@fecsevenum.nl

 13. FEC Sevenum behoudt zich het recht voor om te allen tijde zonder opgaaf van redenen de actievoorwaarden en het spaarprogramma tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

 14. Alle intellectuele eigendomsrechten op de FEC Sevenum spaarkaart, waaronder alle teksten, afbeeldingen, lay-out en overige informatie komen toe aan de Organisatoren.

 15. FEC Sevenum is niet aansprakelijk voor eventuele zet- of drukfouten

 16. De organisatoren zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor enige aanvullende uitgaven en/of reiskosten die deelnemers eventueel moeten doen of maken in verbond met de actie.

 17. Op de Actie is het Nederlands recht van toepassing.

Aldus opgemaakt te Sevenum, 22 April 2024