Lasergame

Sta op scherp in de lasergame-area. Je wil namelijk zo vaak mogelijk schieten op de tegenstander en zelf gespaard blijven. Ontdek iedere zone tijdens een game.

  • Ontdek de lasergame activiteiten

  • Verschillende zones

  • Deelnemen kan vanaf 8 jaar

Openingstijden & tarieven

Battle p.p.
€ 9,50
?
Battle verlenging (p.p.)
€ 8,50
?

Laat het hart sneller kloppen

Adrenaline is het sleutelwoord. De spannende en uitdagende omgeving is speciaal ontworpen voor optimaal speelplezier. Ga jij er vol in of ben jij liever iemand die kiest voor een strategische aanpak? Vooraf ontvangt iedere speler een eigen uitrusting inclusief lasergun. Heb je een raak schot of ben je geraakt, dan weet je dit direct door licht- en geluidseffecten. Lukt het jou om de tegenstander te verslaan?

Veilig schieten

Zowel voor jou als voor ons is een veilige omgeving belangrijk. Daarom leggen onze medewerkers graag vooraf het spel, de regels en de veiligheidsvoorschriften uit. Natuurlijk word je daarna niet aan je lot overgelaten. Ook tijdens de game houden onze medewerkers namelijk een oogje in het zeil.

Veelgestelde vragen

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen! Bel naar +0774677777 of stuur een mail. Ons team staat klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.