VERWACHT:
Skybox

Een eigen ruimte om te delen met je beste vrienden of familie. Geniet van de sfeer van een wedstrijd of kies ervoor om dit zitje te reserveren voor een kleinschalige gelegenheid.

  • Ideaal voor kleine gelegenheden

  • Alleen voor jou en je familie en/of vrienden

  • Juichen bij winst is toegestaan

Rond de tafels

Wil je zeker zijn van een eigen plek? Reserveer dan de Skybox. Een eigen plek voor jou en je vrienden of familie. Ideaal als je nog graag samenkomt voor of na een activiteit of lekker met een groepje vrienden naar sport wil kijken. Jij kan namelijk lekker onderuit gezakt op de bank zitten terwijl je alles ziet op een van de twee televisieschermen.

Verzamelen!

Natuurlijk vier je geen verjaardag zonder cadeaus. Daarom creëren wij graag een ruimte waar jij al deze cadeaus rustig kan uitpakken. Kies voor een welkomstmoment met zoetigheid en kies een plek op de bank. Door de open vorm is het mogelijk om iedereen aan tafel te zien, dat is nog eens gezellig!

Vragen?
Kom in contact

Heb jij vragen of opmerkingen? Laat dan van je horen! Bel naar +077 467 77 77 of stuur een mail naar info@fecsevenum.nl. Ons team staat klaar om je te helpen en reageren zo spoedig mogelijk.